fbpx

Wie zijn we?

Uw Energie Expert staat met een hecht team van gepassioneerde specialisten klaar om u van groene energie te voorzien. Dankzij onze jarenlange ervaring in de energiesector kent uw energieverbruik geen geheimen voor ons. We zetten alles op alles om u, als particulier of bedrijf, optimaal te kunnen laten genieten van kwalitatieve zonne-energie.

Uw Energie Expert denkt met duurzame energie aan uw portemonnee en de planeet

Uw Energie Expert wil wat betekenen voor u en deze aardbol. Op dit moment veroorzaakt het opwekken van elektriciteit 80% van onze CO2-uitstoot en dat ziet Uw Energie Expert graag anders. Bij ons kan u terecht voor een duurzame oplossing waar zowel uw portemonnee als de planeet blij van wordt.

wij zijn één familie iedereen is aanspreekbaar

“Werken bij één van de grootste hernieuwbare energie bedrijven van het land voelt een beetje aan als thuiskomen. Als financieel adviseur, geven we particulieren en KMO’s advies bij het maken van keuzes. Dit zowel op financieel vlak als verkoop. We brengen de financiële mogelijkheden van de klant in kaart en zorgen voor aanbevelingen voor de daarop aansluitende financiële producten.”

Karen Van Staey

Zelfstandig financieel adviseur - Uw Energie Expert

Hoor het van iedereen!

Waarom werken met Uw Energie Expert?

Is uw energiefactuur ook zo hoog? Dan is het een goed idee om de overstap naar hernieuwbare energiebronnen te overwegen. We weten dat het voor veel gezinnen een hoge kost in om hierin te investeren. Dankzij de huidige premies van de Vlaamse overheid, kan de kost al een deel gedekt worden. Wij helpen ook graag mee en hebben een systeem opgesteld, waarbij u zonder investering zonnepanelen kunt plaatsen. Ga hier na of u in aanmerking komt voor onze financiering.

Groene energie wordt bovendien binnenkort nog interessanter, doordat de Vlaamse overheid de berekeningswijze voor groene energie gaat optimaliseren. Twijfelde u nog om de stap te zetten? Laat dit dan uw teken zijn!

Leer ons kennen

Nee. Zonnepanelen trekken, omdat ze vlak zijn, helemaal geen bliksem aan.
Ja. De prijs van zonnepanelen daalde de laatste jaren sterk door de grote vraag op de markt. Doordat de aankoopprijs is gedaald, zult u uw investering dus ook sneller terugverdienen én tegelijkertijd verbetert de kwaliteit van de panelen nog steeds.
De volledige installatie van zonnepanelen, inclusief het aanleggen van de nodige bekabeling en de plaatsing van een omvormer, duurt slechts één dag. Door onvoorziene weersomstandigheden of bij grotere projecten kan het uitzonderlijk meerdere dagen duren. Het team van Uw Energie Expert zorgt altijd voor de beste service en informeert klanten over de tijd die nodig is om de panelen te installeren.
Ja. Met akkoord van de verhuurder kunt u de zonnepanelen zelf aankopen en plaatsen op uw dak of u kunt ze huren.
Het aantal zonnepanelen hangt af van de grootte van uw gezin. Gemiddeld genomen plaatsen we 12 tot 16 zonnepanelen voor één gezin. De adviseurs van Uw Energie Expert berekenen aan de hand van uw energiefactuur hoeveel zonnepanelen u exact nodig heeft.

Leer ons kennen

5 manieren om de zon als gratis licht- en warmtebron in te zetten én dus je ener

Leven in harmonie met de natuur: weinig Belgen en Nederlanders passen het nog toe. Nochtans kan s ...

Lees meer

Grijp nog snel die verlaagde BTW op zonnepanelen

Wist u dat in de herfst de zon nog steeds gemiddeld 1600 uren schijnt in België? Ideaal om deze ...

Lees meer

4 tips om uw huis warm te houden tijdens koude winterdagen

Kerst komt dichterbij, maar misschien kijkt u vooral met tegenzin naar de aankomende regenbuien e ...

Lees meer
NL