fbpx

Zonnepanelen

Met zonnepanelen op uw dak daalt de prijs op uw energiefactuur

Met zonnepanelen op uw dak wekt de zon gratis energie voor u op. U wordt in één klap een pak minder afhankelijk van de energieleveranciers en de schommelende prijzen op de energiemarkt. Investeer in zonnepanelen en bespaar jaarlijks gemiddeld €700,-. Daarnaast verdient u uw investering in slechts zeven jaar terug.

 

U wint met Uw Energie Expert

U denkt aan uw portemonnee

De zon produceert gratis energie voor u en dat merkt u op uw energiefactuur. Voortaan bent u minder afhankelijk van de wisselende prijzen op de energiemarkt. Benieuwd naar uw financieel voordeel?

U krijgt 30 jaar garantie

Investeert u in zonnepanelen, dan geniet u een 40-tal jaar van gratis energie. Bij Uw Energie Expert kan u rekenen op een garantie tot 30 jaar op uw zonnepanelen.

U beschermt de planeet

Wanneer u kiest voor duurzaamheid, verkleint u uw CO2-uitstoot en dus uw ecologische voetafdruk. U creëert een positieve impact op het klimaat.

Verhoging van uw woningwaarde door zonnepanelen

Huizen uitgerust met zonnepanelen zijn aantrekkelijker voor potentiële kopers, mede door de lagere energiekosten en de milieuvriendelijke energieopwekking. Dit kan leiden tot een hogere marktwaarde van uw woning.

Al meer dan 1000 installaties!

NL