fbpx

Dakrenovatie en gevelisolatie in Vlaanderen:
Verbeter uw EPC en verhoog de waarde van uw woning

Neem een gratis afspraak met één van onze ervaren experts!

Gevelisolatie en dakrenovatie aan €220 per maand

Maak gebruik van onze aanbieding bij Uw Energie Expert en ontvang gevelisolatie en dakrenovatie voor slechts €220 per maand. Niet alleen verlaag je je energiefactuur en verhoog je de waarde van je woning, maar je kunt ook nog eens profiteren van premies tot wel €5750! Verbeter vandaag nog je EPC en geniet van een energiezuinige én waardevolle woning.

Waarom 2024 het beste jaar is om dakrenovatie te doen

2024 biedt een unieke kans voor dakrenovatie. Met een groeiende focus op energie-efficiëntie en duurzaamheid, beschikbare premies en subsidies, en de potentiële waardestijging van uw woning, is dit het perfecte moment om uw dak te vernieuwen. Investeer vandaag nog in een duurzamere toekomst en profiteer van alle voordelen die dakrenovatie in 2024 te bieden heeft.

Profiteer van premies tot 5750 euro

Wist u dat u voor dakrenovaties in Vlaanderen aanzienlijke premies kunt ontvangen? Tot €5750 aan premies zijn beschikbaar om u te helpen de kosten van uw renovatie te dekken. Dit betekent dat u niet alleen kunt genieten van een energiezuinig dak, maar ook kunt profiteren van financiële voordelen.

Verbetering van het EPC

Het Energieprestatiecertificaat (EPC) is een belangrijke factor bij de verkoop of verhuur van een woning. Door uw dak te renoveren in 2024 kunt u uw EPC-score aanzienlijk verbeteren, waardoor uw woning aantrekkelijker wordt voor potentiële kopers of huurders. Een hogere EPC-score betekent ook dat uw woning voldoet aan de nieuwste normen voor energie-efficiëntie, wat kan resulteren in een hogere marktwaarde.

NL