fbpx

Transformeer uw ruimte met epoxyvloeren!

Neem een gratis afspraak met één van onze ervaren experts!

Waarom kiezen voor epoxyvloeren?

Met epoxyvloeren geniet u van een naadloze, hygiënische en veilige vloer. Ze zijn milieuvriendelijk en dragen bij aan de energie-efficiëntie van uw huis dankzij hun isolerende eigenschappen. Onze professionele installatie zorgt voor een snelle en probleemloze oplevering, zodat u direct kunt genieten van uw nieuwe vloer.

Transformeer uw huis met epoxyvloeren

Onze epoxyvloeren bieden een betaalbare en slimme oplossing voor elk huis. Ze zijn niet alleen stijlvol en praktisch, maar ook een duurzame keuze met lage onderhoudskosten. Neem vandaag nog contact met ons op voor een gratis adviesgesprek en ontdek hoe epoxyvloeren uw woning kunnen verbeteren!

Ontdek de voordelen van epoxyvloeren

Epoxyvloeren zijn duurzaam, onderhoudsvriendelijk en stijlvol. Ze zijn bestand tegen krassen, stoten en chemicaliën, waardoor ze perfect zijn voor drukbezochte ruimtes. Het naadloze oppervlak maakt ze gemakkelijk schoon te maken en ze passen in elke interieurstijl. Ideaal voor huishoudens met kinderen en huisdieren.

Verbetering van het EPC

Het Energieprestatiecertificaat (EPC) is een belangrijke factor bij de verkoop of verhuur van een woning. Door in 2024 uw gevel te isoleren, kunt u uw EPC-score aanzienlijk verbeteren, waardoor uw woning aantrekkelijker wordt voor potentiële kopers of huurders. Een hogere EPC-score betekent ook dat uw woning voldoet aan de nieuwste normen voor energie-efficiëntie, wat kan resulteren in een hogere marktwaarde.

NL