fbpx

Gevelisolatie in Vlaanderen:
Verbeter uw EPC en verhoog de waarde van uw woning

Neem een gratis afspraak met één van onze ervaren experts!

Gevelisolatie al vanaf €180 per maand

Maak gebruik van onze aanbieding bij Uw Energie Expert en ontvang gevelisolatie voor slechts €180 per maand. Niet alleen verlaagt u uw energiefactuur en verhoogt u de waarde van uw woning, maar u kunt ook nog eens profiteren van premies tot wel €6.000! Verbeter vandaag nog uw EPC en geniet van een energiezuinige én waardevolle woning. In Vlaanderen kunt u premies ontvangen tot €6.000, terwijl in Wallonië u tot 90% premies kunt ontvangen.

Waarde woning voor gevelisolatie: €250.000

Waarde woning na gevelisolatie: €350.000

Ontdek de voordelen van gevelisolatie voor uw thuis!

Overweegt u om uw huis te isoleren? Gevelisolatie is dé oplossing! Bespaar geld op uw energierekening en verbeter het comfort van uw huis. Onze experts bij Uw Energie Expert staan klaar om u te helpen. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte en geniet van een energiezuiniger en comfortabeler huis!

Profiteer van premies tot 6.000 euro

Wist u dat u in Vlaanderen aanzienlijke premies kunt ontvangen voor gevelisolatie? Tot €6.000 aan premies zijn beschikbaar om u te helpen de kosten van uw isolatie te dekken. Bovendien kunt u in Wallonië tot 90% aan premies ontvangen. Dit betekent dat u niet alleen kunt genieten van een energiezuinig huis, maar ook kunt profiteren van financiële voordelen.

Verbetering van het EPC

Het Energieprestatiecertificaat (EPC) is een belangrijke factor bij de verkoop of verhuur van een woning. Door in 2024 uw gevel te isoleren, kunt u uw EPC-score aanzienlijk verbeteren, waardoor uw woning aantrekkelijker wordt voor potentiële kopers of huurders. Een hogere EPC-score betekent ook dat uw woning voldoet aan de nieuwste normen voor energie-efficiëntie, wat kan resulteren in een hogere marktwaarde.

NL